WORD OOK VRIJWILLIGER!

Als vrijwilliger kun je een heel diverse bijdrage leveren. Als gastvrouw of gastheer bij de balie van ons museum. Of als hulp bij diverse projecten van ons museum. Of als vrijwilliger bij het beheer en de registratie van onze collectie. Heb je twee rechterhanden dan is ons team Onderhoud & Techniek een hele gezellige en actieve groep om bij aan te sluiten!

Wat bieden wij onze vrijwillige medewerkers?

Behalve dat je als vrijwilliger bij Museum Het Pakhuis meewerkt aan het laten zien en behouden van het Ermelose erfgoed biedt het je een aantal leuke voordelen:
– Altijd gratis koffie, thee en toegang tot het museum
– Exclusieve voorbezichtiging van- en rondleiding door nieuwe tentoonstellingen
– Eens per jaar een vrijwilligersborrel
– Eens per jaar een vrijwilligersuitje met een lunch
– Een museumkaart (t.w.v. € 75,- per jaar)
– Een plekje in het allerleukste team!

Overtuigd, of wil je meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Maud Onderweegs. Mail naar: onderweegs@hetpakhuisermelo.nl of bel 0341-760777

Museum Het Pakhuis zoekt vrijwilligers voor diverse functies.

Als Educatiemedewerker (vrijwilliger) begeleidt je schoolgroepen die ons museum bezoeken. Samen met andere vrijwilligers ga je aan de slag met leerlingen en leer je ze van alles over de geschiedenis van Nederland en in het bijzonder van de Veluwe en Ermelo. Je bent minimaal 1 ochtend of middag per week beschikbaar, kunt goed met jonge leerlingen omgaan én werkt graag in een team. 

Woon je in, of in de buurt van Ermelo en heb je affiniteit met cultuur, archeologie en/of geschiedenis? Dan zoeken we jou als Gastvrouw of gastheer (vrijwilliger). Je bent medeverantwoordelijk voor het openen en sluiten van ons museum, je ontvangt onze gasten en je geeft informatie aan geïnteresseerden. Je bent minimaal twee dagdelen per maand beschikbaar waarvan één dagdeel op zaterdag en je bent bereid een BHV-cursus te volgen. 

Wil je meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Maud Onderweegs. Mail naar: onderweegs@hetpakhuisermelo.nl.

Als vrijwilliger kun je een heel diverse bijdrage leveren. Bijvoorbeeld als vrijwilliger bij het beheer en de registratie van onze collectie. En als je twee rechterhanden hebt is ons team Onderhoud & Techniek een hele gezellige en actieve groep om bij aan te sluiten!