Vrijwilligers

Vrijwilligersvacatures

Wij hebben regelmatig vacatures. Betaald én op vrijwillige basis. Voor projecten, speciale activiteiten of om ons vaste team te ondersteunen.

VACTURES

Penningmeester (bestuurslid)

Vrijwillige medewerkers

Ons museum kan niet bestaan zonder het enthousiaste team van vrijwillige medewerkers. Onze vrijwilligers zetten zich in als museumdocent, helpen bij het opbouwen van tentoonstellingen, beheren onze collectie of zijn onderdeel van ons creatieve team rondom Sinterklaas of onze Theaterwandelingen.

Naast gezelligheid en een leuke en zinvolle invulling van je vrije tijd bieden wij natuurlijk meer. Om de verschillende vrijwilligersfuncties zo goed als mogelijk te kunnen vervullen bieden wij onze vrijwilligers verschillende opleidingen en cursussen aan. Denk bijvoorbeeld aan BHV-trainingen en persoonlijke ontwikkeling, maar ook collectie- en educatiegerelateerde opleidingen.

Verder hebben wij natuurlijk altijd gratis koffie, thee en toegang tot het museum. Tevens krijg je kans op de exclusieve voorbezichtiging van- en rondleiding door nieuwe tentoonstellingen. En wij bieden onze vrijwillige medewerkers een museumkaart (t.w.v. € 64,90 per jaar).

Verder organiseren we regelmatig een borrel en gaan we gezellig met elkaar uit (incl. lunch).

Zin om eens met ons te komen praten over jouw mogelijkheden? Bel ons of stuur een mail naar info@hetpakhuisermelo.nl

Museum Het Pakhuis zoekt jou!
Voor verschillende functies op het gebied van educatie, collectiebeheer, klussen en het ontvangen en begeleiden van gasten is Het Pakhuis op zoek naar vrijwilligers. Kom erbij! Je kunt ons al helpen vanaf één dagdeel per maand.

Vacature Museumvrijwilliger (doorlopend open)

Vacature Zaterdagvrijwilliger (doorlopend open)

Wij zoeken
Iemand die in, of in de buurt van Ermelo woont en affiniteit heeft met cultuur, natuur en/of geschiedenis. Ben je sociaal en goed met mensen, of juist ingetogen en precies? Vooral graag bezig met je handen of juist met cijfertjes? Voor bijna alle soorten vrijwilligers is er plaats in het vrijwilligersteam van Het Pakhuis. Werktijden zijn in overleg, kunnen wekelijks of maandelijks terugkeren, maar kunnen ook project-gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld met de opbouw van een tentoonstelling of tijdens het Pakjeshuis. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onderstaande functies, mail naar: info@hetpakhuisermelo.nl of bel 0341-760777

–          Zaterdagvrijwilligers
–          Baliemedewerkers
–          Leden voor het klusteam
–          Educatieve medewerkers
–          Administratief medewerker

Wij bieden:

Altijd gratis koffie, thee en toegang tot het museum
Exclusieve voorbezichtiging van- en rondleiding door nieuwe tentoonstellingen

Een museumkaart (t.w.v. € 64,90 per jaar)
Eens per jaar een vrijwilligersborrel
Eens per jaar een vrijwilligersuitje met een lunch
Een plekje in het allerleukste vrijwiligersteam!

Overtuigd, of wil je meer weten? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op, mail naar info@hetpakhuisermelo.nl of bel 0341-760777

Heeft u interesse? U kunt mailen met onze directeur via directie@hetpakhuisermelo.nl. Wilt u bellen? Dat kan ook, tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 0341-760 777.