Route en parkeren

Route vanaf de A28

Neem de afslag Harderwijk-west, Ermelo. Aan het einde van de afslag ga je bij de verkeerslichten linksaf richting Ermelo. Vervolgens rijdt u ongeveer 3 km rechtdoor. Bij de vijfde rotonde gaat u de eerste afslag rechts naar het centrum van Ermelo. U vindt Het Pakhuis aan uw rechterzijde naast de molen.

Route vanaf de A1 uit de richting Apeldoorn

Neem de afslag Kootwijk/Harderwijk (N302), volg de N302 tot de rotonde afslag Ermelo (N796) en sla linksaf naar Ermelo. Vervolgens rijdt u door tot de tweede rotonde in Ermelo (kruising N303), hier gaat u rechtdoor het dorp in. Ons museum vindt u bij de molen aan uw rechterhand.

Parkeren

Parkeren in Ermelo is gratis.

In het centrum van Ermelo zijn verschillende blauwe zones. Dicht bij het museum mag u hier slechts 1,5 uur parkeren.

Parkeert u in de blauwe zone? Dan gebruikt u een parkeerschijf en mag u er maximaal 1,5 of 2 uur parkeren. Dit verschilt per parkeerlocatie. U gebruikt de parkeerschijf van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Na 19.00 uur en op zon- en feestdagen hoeft u de parkeerschijf niet te gebruiken.

Wilt u lang parkeren in het centrum? Dan volgt u de borden P-route Centrum. U komt uit bij 2 parkeerterreinen, aan de Groeneweg en op de kruising Dirk Staalweg.

De parkeerplaatsen aan de Eikenlaan of de Molenweg, zonder blauwe streep, hebben geen tijdsrestrictie.

Openbaar vervoer

Museum Het Pakhuis bevindt zich op ongeveer 15 minuten loopafstand van het NS-station Ermelo. 

Volg vanaf het station de Stationsstraat. Je loopt hierbij alleen maar rechtdoor door de winkelstraat richting Molen De Koe. Direct naast de molen vindt u Het Pakhuis.

In het leukste doe- en beleefmuseum van de Veluwe is altijd wat te doen!