Groepsbezoek

Museum Het Pakhuis is uitermate geschikt om als groep te bezoeken. Dit kan onder begeleiding van een deskundige gids of onze educatieve medewerker. Het is ook mogelijk om zonder afspraak het museum te bezoeken als groep. Er is dan echter geen persoonlijke begeleiding mogelijk.

De kosten bedragen bij een groepsbezoek op afspraak 15 euro voor de gids. De toegang bedraagt daarnaast 5 euro per volwassen persoon en 3 euro voor kinderen tot 13 jaar. Uw museumkaart is geldig. Voor een kopje koffie of thee en een koekje rekenen wij 1,50 euro. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Kinderfeestje

Ben je bijna jarig of heb je wat te vieren, kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar Het Pakhuis. De verjaardagspartijtjes duren twee uur. Per partijtje kunnen minimaal 8 en maximaal 12 kinderen deelnemen. De kosten zijn € 8,00 per persoon. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker glaasje ranja voor al jouw vrienden. Al je wensen stemmen we samen af bij het reserveren.

Busreizen

Voor touroperators en organisatoren van groepsreizen hebben wij speciale arrangementen. Neemt u hiervoor contact op met ons museum. Wij kunnen u te woord staan van dinsdag t/m zaterdag. Ons telefoonnummer: 0341 760 777.