Corona

Museum Het Pakhuis verwelkomt je graag.

Vanaf 6 november 2021 is het tonen van een corona-toegangsbewijs in combinatie met een identiteitsbewijs voor de entree van het museum noodzakelijk. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar.

Vermijd openbaar vervoer waar dat kan, kom zo veel mogelijk met eigen vervoer en ga vooral naar musea in (de omgeving) van je woonplaats.
Wij vragen je akkoord te gaan met de hygiënemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten.

Hygiënemaatregelen

  1. Was je handen na contact handelingen op plekken waar ook anderen geweest zijn.
  2. 20 seconden met water en zeep, daarna handen goed drogen met papieren handdoek of blazer. Gooi papier daarna weg in een afsluitbare vuilbak.
  3. Voordat je naar buiten gaat, als je weer thuiskomt, als je je neus hebt gesnoten, voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest.
  4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  5. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare vuilbak.
  6. Was daarna je handen.
  7. Schud geen handen.
  8. Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Maatregelen bij gezondheidsklachten

  1. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
  2. Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

Verder vragen we je de aanwijzingen van de medewerkers van Het Pakhuis op te volgen. Op deze manier kan het museum de deuren openhouden voor iedereen.