Corona

Museum Het Pakhuis vanaf 2 juni geopend! Reserveren is verplicht.

Bezoekersrichtlijnen

Museum Het Pakhuis verwelkomt je graag! Maar vraagt je een reservering te maken voorafgaand aan je bezoek door te bellen 0341-760 777 of een mail te sturen info@hetpakhuisermelo.nl met de gewenste bezoekdag en -tijd, onder vermelding van je naam, telefoonnummer en het aantal personen. Wanneer je mondeling dan wel schriftelijk bevestiging hebt gekregen van de dag en tijdstip van bezoek, ben je van harte welkom.

Vermijd openbaar vervoer waar dat kan, kom zo veel mogelijk met eigen vervoer en ga vooral naar musea in (de omgeving) van je woonplaats.

Wij vragen je bij je reservering akkoord te gaan met de hygiƫnemaatregelen en de maatregelen bij gezondheidsklachten.

Hygiƫnemaatregelen

  1. Was je handen na contact handelingen op plekken waar ook anderen geweest zijn.
  2. 20 seconden met water en zeep, daarna handen goed drogen met papieren handdoek of blazer. Gooi papier daarna weg in een afsluitbare vuilbak.
  3. Voordat je naar buiten gaat, als je weer thuiskomt, als je je neus hebt gesnoten, voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest.
  4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  5. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare vuilbak.
  6. Was daarna je handen.
  7. Schud geen handen.
  8. Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Maatregelen bij gezondheidsklachten

  1. Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
  2. Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

Verder vragen we je de aanwijzingen van de medewerkers van Het Pakhuis op te volgen. Op deze manier kan het museum de deuren openhouden voor iedereen.