Entreeprijzen

Het Pakhuis is rolstoeltoegankelijk en goed te bezoeken voor blinden en slechtzienden. Honden (m.u.v. hulp- en blindengeleidehonden) zijn niet toegestaan.

Openingstijden

Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak het museum bezoeken. Tijdens de officiële schoolvakanties (regio midden) is het museum van dinsdag t/m zaterdag geopend. In de Sinterklaasperiode wordt het museum het huis van Sinterklaas: ‘Het Pakjeshuis’. Zie voor het gehele programma www.hetpakjeshuisermelo.nl. Het museum is dan geheel in Sinterklaasstijl en is op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag voor publiek geopend.
LET OP: op christelijke feestdagen is Het Pakhuis gesloten.

Entreeprijzen

Kinderen 0 t/m 3
GRATIS

3 t/m 18
€ 2,50

Volwassenen
€ 4,00

Museumkaarthouders
GRATIS
Openingstijden

Het Pakhuis is geopend van:
1 april t/m 31 oktober dinsdag t/m zaterdag
10:30 - 16:30

1 november t/m 31 maart zaterdag en schoolvakanties
10:30 - 16:30


Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak het museum bezoeken. Tijdens de officiële schoolvakanties (regio midden) is het museum van dinsdag t/m zaterdag geopend. Zie voor alle bijzondere vakantieactiviteiten www.hetpakhuisermelo.nl In de Sinterklaasperiode wordt het museum het huis van Sinterklaas: ‘Het Pakjeshuis’. Zie voor het gehele programma www.hetpakhuisermelo.nl. Het museum is dan geheel in Sinterklaasstijl en is op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag voor publiek geopend Op christelijke feestdagen is Het Pakhuis gesloten.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen musea
Museum Het Pakhuis kan niet worden opengesteld zonder onze grote groep vrijwilligers. Zowel voor- als achter de schermen vervullen zij belangrijke functies. Bijvoorbeeld als gastheer/gastvrouw bij het ontvangen van bezoekers en ook achter de schermen zijn de vrijwilligers actief.  

Word vrijwilliger bij Het Pakhuis!
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hieronder zie je verschillende vacatures voor vrijwilligerswerk bij Het Pakhuis. Door erop te klikken gaat je naar de vacaturewebsite, waar je een omschrijving van de vacature vindt en u erop kunt reageren.


Vrijwilligers vacatures 
 
Secretariële ondersteuning/dienstverlening

Gastheer/Gastvrouw

Educatief medewerkster / medewerker

Baliemedewerker/ster

 
Heb je vragen of wil je meer informatie?
mail naar info@hetpakhuisermelo.nl of bel met 0341- 760 777
vrijwilligster Anneke Wullink