Entreeprijzen

Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulp- en blindengeleidehonden), Het Pakhuis is rolstoeltoegankelijk en de doorgangen zijn geschikt voor rolstoelen en rollators. In het museum bevindt zich een aangepast toilet.

Openingstijden

Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak het museum bezoeken. Tijdens de officiŽle schoolvakanties (regio midden) is het museum van dinsdag t/m zaterdag geopend. In de Sinterklaasperiode wordt het museum het huis van Sinterklaas: ĎHet Pakjeshuisí. Zie voor het gehele programma www.hetpakjeshuisermelo.nl. Het museum is dan geheel in Sinterklaasstijl en is op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag voor publiek geopend.
LET OP: op christelijke feestdagen is Het Pakhuis gesloten.

Entreeprijzen

Kinderen 0 t/m 3
GRATIS

3 t/m 18
€ 2,50

Volwassenen
€ 4,00

Museumkaarthouders
GRATIS

Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulp- en blindengeleidehonden), Het Pakhuis is rolstoeltoegankelijk en de doorgangen zijn geschikt voor rolstoelen en rollators. In het museum bevindt zich een aangepast toilet.
Openingstijden

Het Pakhuis is geopend van:
1 april t/m 31 oktober dinsdag t/m zaterdag
10:30 - 16:30

1 november t/m 31 maart zaterdag en schoolvakanties
10:30 - 16:30

Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak het museum bezoeken. Tijdens de officiŽle schoolvakanties (regio midden) is het museum van dinsdag t/m zaterdag geopend. Zie voor alle bijzondere vakantieactiviteiten www.hetpakhuisermelo.nl In de Sinterklaasperiode wordt het museum het huis van Sinterklaas: ĎHet Pakjeshuisí. Zie voor het gehele programma www.hetpakhuisermelo.nl. Het museum is dan geheel in Sinterklaasstijl en is op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag voor publiek geopend Op christelijke feestdagen is Het Pakhuis gesloten.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen musea
Museum Het Pakhuis kan niet worden opengesteld zonder onze grote groep vrijwilligers. Zowel voor- als achter de schermen vervullen zij belangrijke functies. Bijvoorbeeld als gastheer/gastvrouw bij het ontvangen van bezoekers, maar ook achter de schermen zijn er veel vrijwilligers actief.  

Word vrijwilliger bij Het Pakhuis!
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hieronder ziet u verschillende vacatures voor vrijwilligerswerk bij Het Pakhuis. Door erop te klikken gaat u naar de vacaturewebsite, waar u een omschrijving van de vacature vindt en u erop kunt reageren.
 
SecretariŽle ondersteuning/dienstverlening

Gastheer/Gastvrouw

Educatief medewerkster / medewerker

Baliemedewerker/ster

 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
mail naar info@hetpakhuisermelo.nl
of bel met 0341- 760 777

vrijwilligster Anneke Wullink