Entreeprijzen

Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulp- en blindengeleidehonden), Het Pakhuis is rolstoeltoegankelijk en de doorgangen zijn geschikt voor rolstoelen en rollators. In het museum bevindt zich een aangepast toilet.

Openingstijden

Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak het museum bezoeken. Tijdens de officiële schoolvakanties (regio midden) is het museum van dinsdag t/m zaterdag geopend. In de Sinterklaasperiode wordt het museum het huis van Sinterklaas: ‘Het Pakjeshuis’. Zie voor het gehele programma www.hetpakjeshuisermelo.nl. Het museum is dan geheel in Sinterklaasstijl en is op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag voor publiek geopend.
LET OP: op christelijke feestdagen is Het Pakhuis gesloten.

Entreeprijzen

Kinderen 0 t/m 3
GRATIS

3 t/m 18
€ 2,50

Volwassenen
€ 4,00

Museumkaarthouders
GRATIS

Honden zijn niet toegestaan (m.u.v. hulp- en blindengeleidehonden), Het Pakhuis is rolstoeltoegankelijk en de doorgangen zijn geschikt voor rolstoelen en rollators. In het museum bevindt zich een aangepast toilet.
Openingstijden

Het Pakhuis is geopend van:
1 april t/m 31 oktober dinsdag t/m zaterdag
10:30 - 16:30

1 november t/m 31 maart zaterdag en schoolvakanties
10:30 - 16:30

Groepen kunnen ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak het museum bezoeken. Tijdens de officiële schoolvakanties (regio midden) is het museum van dinsdag t/m zaterdag geopend. Zie voor alle bijzondere vakantieactiviteiten www.hetpakhuisermelo.nl In de Sinterklaasperiode wordt het museum het huis van Sinterklaas: ‘Het Pakjeshuis’. Zie voor het gehele programma www.hetpakhuisermelo.nl. Het museum is dan geheel in Sinterklaasstijl en is op woensdagmiddag, vrijdagavond en zaterdag voor publiek geopend Op christelijke feestdagen is Het Pakhuis gesloten.

Groepsbezoek

Het Pakhuis Ermelo is uitermate geschikt om als groep te bezoeken. Dit kan onder begeleiding van een deskundige gids of onze educatieve medewerker. Het is ook mogelijk om zonder afspraak het museum te bezoeken als groep. Er is dan echter geen persoonlijke begeleiding mogelijk. De kosten bedragen bij een groepsbezoek op afspraak € 6,50 per persoon. Dat is inclusief een kopje koffie of thee en een koekje uit Ermelo.


Aanbod op maat: houd in Het Pakhuis je familiedag, lezing of bedrijfsuitje

Het Pakhuis is buitengewoon geschikt voor het houden van lezingen, bedrijfsuitjes of een gezellige familiedag. Al deze activiteiten staan in het teken van erfgoed, natuur en milieu. U kunt hierbij denken aan workshops, demonstraties en filmvertoningen. Er is altijd gelegenheid ingeruimd voor een rondleiding en een kopje koffie of thee. Wilt u ook een bijzondere ervaring? Er is voor iedere groep een aanbod op maat beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan contact op via 0341 760 777 of via info@hetpakhuisermelo.nl